Kiipeli Oy - Pulmapelien Taikaa vuodesta 1994

Tervetuloa Kiipeli Oy:n maailmaan, missä pulmapelit heräävät eloon intohimon ja innovatiivisuuden voimalla. Kiipeli Oy:n perustaja Jari Lundgren on omistautunut pulmapelien suunnitteluun, valmistukseen ja myyntiin jo vuodesta 1994. Hänen suunnittelutaitonsa ovat voittaneet lukuisia palkintoja, ja Kiipelin pulmissa korostuukin aina korkea laatu ja innovatiivisuus. Jokainen peli on suunniteltu huolellisesti, jotta pelaajalle pystyttäisiin tarjoamaan unohtumattomia haasteita ja ilon hetkiä. Ensimmäinen ja menestyksekkäin älypelimme Kii-peli, on ollut asiakkaidemme suosikki jo vuosien ajan. Tämä sanapeli on edelleen valikoimassamme ja valmistamme sen edelleen itse Helsingissä.

Kotimaasta ja maailmalta

Suuri osa Kiipelin valikoimassa olevista pulmapelituotteista tehdään tai ainakin suunnitellaan edelleen Suomessa, mikä takaa paitsi laadun myös paikallisen työn tukemisen. Olemme ylpeitä kotimaisista vaihtoehdoistamme, mutta pyrimme tuomaan saataville myös parhaita pulmapelejä maailmalta.

Älypeleillä irti ruudusta

Erilaiset älypelit tarjoavat mahtavaa vastapainoa näyttöpäätteille. Näitä saat itse pyöritellä käsissäsi ja tuntea konkreettisesti, kuinka pulmapelit voivat ratketa. Toisinaan pulmat vaativat luovuutta, tarkkaa ajattelua ja erilaisia lähestymistapoja, näin pulman ratkeamiseen liittyykin mahtava oivaltamisen tunne, joka on vertaansa vailla. Pulmapelit ovatkin hieno tapa haastaa mieltään ja rentoutua ilman älylaitteita. Kokeile, ne vievät mennessään!

Lahjaideoita

Etsitkö lahjaa henkilölle, jolla on jo kaikkea? Kiipelin pulmapelit, kuten vaikka viinipullopulma ja lahjarasitat, ovat loistava valinta. Nämä haastavat lahjansaajan älykkyyden ja tarjoavat pitkäkestoista iloa – tai ehkäpä myös hieman harmia, kun lahjaa ei olekaan niin helppo avata. Näillä teet lahjastasi mieleenpainuvan, sillä pulmat ovat juuri sopivan haastavia, mutta eivät liian mahdottomia.

Toivottavasti löydät mieleistäsi Kiipeli Oy:n pulmapelien maailmasta ja voit antaa älysi ja taitosi loistaa.

Sijaintimme

Verstastehtaamme sekä varastomme sijaitsevat Helsingissä, osoitteessa: Karjatanhuanpolku 24, 00920 Helsinki. Sieltä voit myös tulla ostamaan pulmapelejä ympäri vuoden, mutta muista vaan soittaa ensin ja varmistaa, että olemme paikalla.

Jari Lundgren 

Jari Lundgren | Kiipeli Oy
Y-1808144-3
Karjatanhuanpolku 24
00920 Helsinki
Puhelin: 050 368 1237